Klaar Om Verschil Te Maken Inschrijven
Klaar Om Verschil Te Maken Inschrijven Perfecte Job Aanmeldformulier Nieuwe Baan Afgestudeerd Talent Doelgroep Basis Kans Begeleiding Artboard Mobiel The New Crew

Tof om je weer te zien!

Allereerst even een klein feest dat je hier bent. Dat betekent namelijk dat jij aan het oriënteren bent op een baan! Kansen pakken. Dat kunnen wij alleen maar waarderen. 

Typisch The New Crew. Dit kan je van ons verwachten:

Example alt text

We houden vacatures voor je in de gaten. En sturen de beste voor jou door.

Example alt text

De Crew Class: jezelf leren kennen en trainingen in persoonlijke ontwikkeling. Zo ben jij binnen een jaar van starter naar een professional!

Example alt text

Na een jaar krijg jij een contract bij jouw werkgever.

Example alt text

Onze site is gevuld met maatschappelijke banen.

Veelgestelde vragen

Hmmm… maar ik ben nog bezig met mijn studie. En nu?

Snappen we! Maak je studie rustig af. Wij benaderen je pas als je klaar bent. Geen haast. Ben je wel eerder klaar om het werkveld in te stappen. Voel je altijd vrij om contact op te nemen met ons. Of check gewoon alvast de vacatures. 

Ik ben al klaar om te werken, wat kan ik het beste doen?

Je kan twee dingen doen. Check onze vacatures om te kijken of jij al een mooie match met jezelf ziet. Hier staat ook direct een knop om te solliciteren. Dit is de snelste weg om te solliciteren. Heb je vragen? Bij elke vacature staan contactgegevens van de expert van de vacature. Deze persoon kan al je vragen beantwoorden en je verder helpen. Ben je nog zoekende naar welke baan bij jou past? Schrijf je dan in als starter. Dan kijken wij met je mee. 

Waarom The New Crew?

Wij zijn er voor jou! Ja… The New Crew is gespecialiseerd in Gen Z. En dat nemen we mee in jouw sollicitaties. Hierdoor weten we ook dat een baan starten best spannend kan zijn. Werk je via The New Crew, dan sta jij er nooit meer alleen voor. Je krijgt een persoonlijke talentmanager. Deze persoon helpt jou groeien en verbeteren. 

Ook ben jij onderdeel van de Crew Class. Heel tof, want vanuit hier ga jij een jaar lang groeien! Je leert jezelf kennen en krijgt heel veel trainingen in persoonlijke ontwikkeling. Daarom durven wij te zeggen dat jij jezelf over een jaar niet meer herkent. Jij bent van een starter naar een professional. 

Een jaar verder? Dan krijg jij een contract bij de werkgever waar jij aan de slag bent. Wel zo makkelijk. 

Hoe weet ik welke baan bij mij past?

Niet niks natuurlijk, een nieuwe baan vinden. Belangrijk om je goed voor te bereiden. Daarom hebben we onze beste tips even op een rijtje gezet. 

 • Check je sterke punten (meer dan alleen je studie)

  Wij geloven er heilig in dat jij véél meer waard bent dan je papieren. Dat komt niet zomaar naar voren in een cv of motivatiebrief. Kijk dus echt naar wat jij goed kunt. Ben jij bijvoorbeeld heel oplossend gericht? Overweeg dan ook eens een IT-functie. Heb jij binnen no-time overzicht? Of raak je van getallen niet in paniek? En een studie gedaan in de zorg? Misschien is de functie van financieel administratief medewerker wat voor je! Huh?! Precies! Je hebt ‘m te pakken. Pak een aantal vacatures vanuit je studie, maar kijk ook eens verder.

  Maar een lijstje met jouw sterke punten en competenties. Moeilijk? Vraag jouw vrienden, familie of studiegenoten om je te helpen. 

  -

 • De zoektocht naar functies

  Onze tip: kijk tussen de vacatures en check of er een aantal functies en branches zijn die jou aanspreken. Maak een favorietenlijst van vacatures die jou aanspreken. Om welke reden dan ook. Heb je deze lijst klaar? Bereid je dan voor om te solliciteren op jouw favorieten. 

  Bonustip: Dit kan best moeilijk zijn. Niet erg. Bel ons even. Dan helpen we je! 

  -

 • Start een brancheonderzoek

  Oke, je bent echt al mega ver nu. Je hebt een lijstje van wat je sterke punten zijn en welke functies daarbij passen. Nu nog kijken of jij een voorkeur hebt voor een specifieke branche. Je kunt de financiële administratie doen voor een ziekenhuis, een multinational of de overheid. Bekijk voor jezelf of jij hier een voorkeur voor hebt. 

  -

 • Solliciteren!

  Klaar voor? Wij denken van wel. Pak jouw favoriete vacatures erbij en ga ervoor. Vaak wordt er in een sollicitatiegesprek gevraagd om een cv en motivatiebrief. Nu is het tijd om deze op te stellen. Ben jij niet van de letters? Bel of app even. Dan kijken we samen naar een passende manier om te solliciteren. Misschien ben jij wel een ster in praten. Dan mag je al je gedachten tegen ons vertellen, of je maakt een video! Alles is even goed! 

  -