Hoe communiceer ik effectiever? En hoe ga je om met bewust en onbewust gedrag? Dat is waar Crew Class trainingen voor ervaren medewerkers over gaan. Na jaren werkervaring hebben we eigen manieren en patronen ontwikkeld. Om verder te groeien en effectief te zijn als teamleider of manager is het vaak nodig om een aantal van deze gedragingen en denkwijzen te doorbreken. 

Hoe het werkt

Wij gaan aan de slag zodra we jouw aanvraag tot informatie binnen hebben. Je wordt binnen 48 uur gebeld door een van onze adviseurs om de casus van je organisatie door te spreken. We stellen vragen als:

  • Welke functie hebben de medewerkers die je wilt aanmelden?

  • Wat zijn verbeterpunten voor de organisatie, het team en de individuele teamleden?

  • Welke potentie zie jij in deze medewerkers?

Hierna zijn wij aan zet. Met alle informatie maken we een trainingsprogramma op maat. We leggen het aan je voor. Jij beslist. 

Wat je kunt verwachten

Alle trainingen zijn op maat ontwikkeld. Om je een beeld te geven van trainingen die we eerder deden hebben we een aantal voorbeelden: 

  • Inzicht in jezelf: Wat zijn je krachten en valkuilen? + Hoe zet je deze in?

  • Gedrag en communicatie: Wat is je bewuste en onbewuste gedrag en wat is jouw communicatiestijl? + Hoe pas jij je aan, aan je omgeving om meer voor elkaar te krijgen?

  • (Moeilijke) gespreksvoering: Hoe ga je een moeilijk gesprek aan? + Wat is de balans die je hierin aanhoudt?

  • Jij in de groep: Wat is jouw rol in de organisatie en het team? + Hoe pak jij deze rol effectief en kundig op?

Waarom The New Crew?

Al 20 jaar geven we begeleiding en ontwikkelingstrainingen aan jonge starters. Door de vele aanvragen hebben we besloten dit aanbod uit te breiden en beschikbaar te stellen voor ervaren medewerkers en managers. Is de inhoud van de trainingen hetzelfde? Nee! Deze hebben we aangepast en verscherpt naar de behoefte van (potentiële) managers en teamleiders. 

Verdiepende trainingen

In de Verdiepende Trainingen gaat het doorgaans meer over leren van professionele skills, zoals projectmanagement of LEAN werken. Jouw persoonlijke leervraag blijft wel het uitgangspunt van elke training, zodat de training echt van toegevoegde waarde voor je is. 

Kom in contact met onze adviseurs

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor trainingen en coaching sessies voor jouw organisatie, team of leidinggevenden? Vul het contactformulier in en spar vrijblijvend met onze adviseurs.