Wat is ReCrewt?

Om verschil te maken hebben we talent nodig. Hoe meer talenten van The New Crew bij ziekenhuizen, overheids- en zorginstellingen werken; hoe meer impact we kunnen maken binnen de maatschappelijke sector. Daarom hebben we jou en jouw netwerk nodig!

Hoe werkt het? 🙏

Voor ieder talent dat via jou aan de slag gaat krijgen jij en degene die jij hebt aangedragen ieder €250 euro. Wil je nóg meer bijdragen? Dan kun je er ook voor kiezen een deel van het totaalbedrag te doneren aan Big Brothers Big Sisters Amsterdam, wij verdubbelen vervolgens deze donatie.

Wie zijn we? 👋

The New Crew bemiddelt mensen die aan het begin van hun carrière staan en verschil willen zien in onze samenleving. We investeren in talent. In The New – de verschilmakers. We selecteren niet op papiertjes, maar op drijfveren en motivatie. Welke studieachtergrond dan ook, talent begeleiden we naar de juiste plek en ontwikkelen we op de werkvloer en in onze Crew Class van starter tot professional – in één jaar tijd.

Recrewt je mee?

Ken jij de verschilmakers die we zoeken? Vul het onderstaande formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact op met de kandidaat en zorgen voor de rest. Easy!