Klaar met je studie? Gefeliciteerd!

Yes, ein-de-lijk uit de schoolbanken! Maar wat als je nog niet weet wat je wil doen? Geen probleem, The New Crew helpt je de (maatschappelijke) baan te vinden die bij je past. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder.

Over The New Crew

Wij geloven in verschil maken, ongeacht je achtergrond. Wij vinden dat de baan die bij je past niet afhangt van wat je gestudeerd hebt, maar waar jouw drijfveren liggen. En van je persoonlijkheid.

Via The New Crew vind je niet alleen de (maatschappelijke) baan die perfect bij je past, maar investeer je ook in jezelf, in je ontwikkeling en in je toekomst. We creëren kansen voor starters met veel mogelijkheden om door te groeien. De begeleiding en training die je krijgt tijdens je werk zorgen samen met het netwerk wat je opbouwt voor een kickstart van jouw carrière.

Voordelen van the new crew

Example alt text

We maken een match op basis van wie je bent en wat je ambitie is, niet op basis van je studie of werkervaring.

Example alt text

We houden de deur voor je open bij maatschappelijke jobs, waar je als starter niet zomaar terecht komt.

Example alt text

Met de traineeship in één jaar tijd 3 jaar ervaring opdoen.

Schrijf je in

Klaar om aan de slag te gaan met je eerste (maatschappelijke) startersbaan? Of weet je nog niet precies wat je wilt? Wij helpen je om jouw plek te vinden. Stuur je gegevens en we nemen snel contact op!

Zo werkt het

Hoe werkt het precies? Je werkt een jaar via ons in een maatschappelijke job, zodat wij je kunnen helpen om verschil te maken. Tijdens het hele proces – van zoeken wat bij je past tot je professionele ontwikkeling – staan we achter je. In vijf stappen ondersteunen we je in de eerste belangrijke stappen van jouw carrière:

Meer weten?

Wil je meer weten over The New Crew en onze aanpak? Bel of app met 0628531463 en stel direct al je vragen aan onze recruiters!

Meer weten?

Wil je meer weten over The New Crew en onze aanpak? Bel of app met 0628531463 en stel direct al je vragen aan onze recruiters!