Jij als Gen Z’er hebt geheime krachten. Tenminste, ze zijn geheim voor de meeste werkgevers en managers. Want deze generatie is meer dan TikTok, onvoorspelbaar en all over the place. Je hebt eigenschappen die je goed kunt inzetten in je sollicitatie! Welke? We hebben een lijst voor je:

Efficiënter werken met digitalisering:

Papieren verzenden met de post? 10 keer op en neer lopen voor een handtekening? Alle administratie en ideeën opschrijven? Dat kan efficiënter. Dat weten niet alleen wij, maar jij ook. Je weet niet beter. Internet is normaal. Je hebt  kennis van ongeveer alle systemen die er zijn. En gezien je een lockdownperiode hebt meegemaakt :(, weet ook je als geen ander hoe je vanaf alle werkplekken, op afstand van elkaar werkt. Je zult versteld staan hoeveel werkzaamheden bij organisaties nog ingericht zijn op de ‘oude’ manier. Jij kan hier verandering in brengen. Elke keer als je iets ziet weet je  hoe het digitaal kan. Handig, maar ook zeker een stuk efficiënter. En geloof ons, van dat woord gaat elke manager aan! 

Creativiteit en probleemoplossend vermogen:

Jouw generatie wordt gezien als een creatieve generatie. Redelijke kans dat als je iets ziet, je overal weer nieuwe ideeën en verbeteringen in ziet. Dit komt omdat je  een grotere wereld hebt dan de generaties voor jou. Je ziet online hoe andere mensen dingen aanpakken en kunt dit zo meenemen in de praktijk. Maar ook jouw digitale kennis komt hier weer goed van pas. Is er een probleem? Jij weet beter dan iedereen hoe je alle oplossingen vindt op internet. 

Multitasking is normaal:

Generatie Z krijgt elke seconde nieuwe informatie binnen. Voor jou is het normaal om een WhatsApp gesprek te hebben, terwijl je een nieuwe broek bestelt en op de achtergrond een Netflix-serie kijkt. Multitasken is normaal. Daar kan je gebruik van maken in je nieuwe baan. Zo werk jij namelijk een stuk sneller aan meerdere projecten tegelijk. Vervang het gesprek door een vraag op de mail, de broek met een presentatie en de serie voor een collega met een vraag. Je  schakelt makkelijk van het ene tabblad naar het andere. 

Benieuwd naar onze nieuwste vacatures?

Ben jij op zoek naar een knallende eerste baan? Waar je een kickstart maakt aan je maatschappelijke carrière én een jaar lang begeleid wordt tot echte professional? Bekijk dan onze vacatures

Benieuwd naar onze nieuwste vacatures?

Ben jij op zoek naar een knallende eerste baan? Waar je een kickstart maakt aan je maatschappelijke carrière én een jaar lang begeleid wordt tot echte professional? Bekijk dan onze vacatures

Schrijf je in en ontdek jouw droombaan

Klaar om aan je carrière te starten? Of wil je graag aan de slag, maar weet je nog niet wat goed bij je past? Vul dan je gegevens in. Onze recruiters zoeken samen met jou naar je perfecte job.